Diploma In Healthcare Service


UNIVERSITI / KOLEJ
PROGRAM
KELULUSAN
TEMPOH
KEMASUKAN
PENDAFTARAN
YURAN PENGAJIAN
Lulus SPM dengan 5 Kredit termasuk Math/Add Math, 1 subjek sains serta lulus BI
36 Bulan
Jan / Feb / Mac / Apr / Jul / Aug / Oct
MYR 715
MYR 37,044
Diploma-in-Healthcare-Service-Ramsay-Sime-Darby-College

MQA: MQA/FA2037

Pengiktirafan: Di iktiraf oleh Agensi Kelayakan Malaysia MQA dan Kementerian Pendidikan Malaysia serta memenuhi standard yang ditetapkan. Mempunyai sijil ISO 9001:2008. Turut mendapat pengiktirafan 6 Bintang daripada MyQuest dari Kementerian Pengajian Tinggi dan di label antara IPT terawal di bidang kesihatan serta mempunyai rangkaian hospital sendiri (Hospital Ramsay).

 

Pinjaman: PTPTN (Maksima RM38,250)
Biasiswa: Biasiswa Yayasan Sime Darby (Melalui kelulusan permohonan)
Rebat/Diskaun/Insentif: Tiada
Asrama: Di sediakan dengan kadar bayaran berpatutan.
Pengangkutan: Sendiri
Elaun: Tiada


Peluang kerjaya: Penasihat Perubatan di hospital atau klinik kerajaan atau swasta dan banyak lagi. Peluang kerjaya cerah di Ramsay Hospital.

Peluang lanjutan Ijazah: Bachelor of Health Science (Hons) atau Bachelor of Healthcare Management.

 

Lokasi kampus: Shah Alam, Selangor* Yuran di atas adalah tertakluk kepada perubahan. Sebarang pertukaran, akan di maklumkan secepat mungkin.

Telegram Group LinkWhatsapp Group LinkTelegram Group MelayuTelegram Melayu BolehTelegram Awek MelayuKoleksi rareHijableaksGroup telegram bokepThailand Telegram GroupHematology AnalyzerUltrasound MalaysiaEdan Malaysia3D Printer MalaysiaAsia Victor 3DRequest for quotationquotationLincoln University CollegeDiploma in Policing and InvestigationDiploma in Law Enforcement