Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_ENCODING in /home/daftarip/public_html/prgm.php on line 4
Diploma Perniagaan President College


Diploma Perniagaan


UNIVERSITI / KOLEJ
PROGRAM
KELULUSAN
TEMPOH
KEMASUKAN
PENDAFTARAN
YURAN PENGAJIAN
SPM 3 Kredit serta lulus BI
30 Bulan / 7 Semester
Januari / April / Ogos
MYR 500
MYR 21,450

MQA: MQA/FA0995

Pengiktirafan: Di iktiraf oleh Agensi Kelayakan Malaysia MQA dan Kementerian Pendidikan Malaysia serta memenuhi standard yang ditetapkan. Turut mendapat pengiktirafan 6 Bintang daripada MyQuest - Kementerian Pengajian Tinggi dan di label IPT Premier dari ASIC [UK] (Badan Akreditasi dari United Kingdom).

 

Pinjaman: PTPTN (Maksima RM17,000)
Biasiswa: RM4,450. Yuran selepas biasiswa: RM21,450 RM17,000.
Rebat/Diskaun/Insentif: Bantuan Felda untuk anak/cucu Peneroka Felda 30% (RM5,100). Rebat selepas RM150 tiket kapal terbang untuk pelajar Sabah/Sarawak termasuk pengangkutan dari KLIA2.
Asrama: RM250 sebulan
Pengangkutan: Bas percuma bulan pertama. Di sediakan kad siswa untuk diskaun tambang 50%.
Elaun: Tiada


Peluang kerjaya: Business Development Executive, Marketing Executive, Sales Executive, Usahawan dan banyak lagi.

Peluang lanjutan Ijazah: Bachelor of Science in Business Administration 3+0 in collaboration with Cyprus Institute of Marketing.

 

Lokasi kampus: Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur.* Yuran di atas adalah tertakluk kepada perubahan. Sebarang pertukaran, akan di maklumkan secepat mungkin.

Telegram Group LinkWhatsapp Group LinkTelegram Group MelayuTelegram Melayu BolehTelegram Awek MelayuKoleksi rareHijableaksGroup telegram bokepThailand Telegram GroupHematology AnalyzerUltrasound MalaysiaEdan Malaysia3D Printer MalaysiaAsia Victor 3DRequest for quotationquotationLincoln University CollegeDiploma in Policing and InvestigationDiploma in Law Enforcement